صدای مداوم زنگ در گوش راست نشانه‌ عارضه‌ای جدی است

صدای مداوم زنگ در گوش راست نشانه‌ عارضه‌ای جدی است
۱

مشکل در شنیدن صداهای با فرکانس بالا (صداهای تیز و نازک) یکی دیگر از نشانه‌های هشداردهنده کاهش شنوایی است

از دست دادن شنوایی یک مشکل شایع است که می‌تواند تاثیر زیادی بر کیفیت زندگی افراد داشته باشد. سازمان بهداشت جهانی  شش علامت هشداردهنده از دست دادن شنوایی را که می‌توانند ناشی از عوامل مختلفی مانند سروصدا، عفونت‌های گوش یا تغییرات سنی باشند، معرفی کرده است.

به‌ گزارش اکو، بر اساس تعاریف موجود، آستانه شنوایی هر دو گوش باید ۲۰ دسی‌بل باشد، وگرنه فرد در حال از دست دادن شنوایی خود است.

از دست دادن شنوایی می‌تواند خفیف، متوسط، نسبتا شدید، شدید یا عمیق باشد و بر یک یا هر دو گوش تاثیر بگذارد. علل اصلی از دست دادن شنوایی عبارت‌اند ناشنوایی از بدو تولد یا شروع زودهنگام در دوران کودکی، عفونت‌های مزمن گوش میانی، از دست دادن شنوایی ناشی از سروصدا، از دست دادن شنوایی مرتبط با سن و داروهای سمی برای گوش که به گوش داخلی آسیب می‌زنند. 

آثار از دست دادن شنوایی هم می‌تواند گسترده و عمیق باشد. مثل تاخیر در رشد کلامی برای کودکان یا از دست دادن توانایی ارتباط با دیگران که می‌تواند به انزوای اجتماعی، تنهایی و ناامیدی منجر شود و به‌ویژه با از دست دادن شنوایی در میان افراد مسن‌تر، بیشتر شایع است.

سازمان بهداشت جهانی در فیس‌بوک، شش علامت هشداردهنده از دست دادن شنوایی را که ممکن است نگران‌کننده باشد، برشمرده است. این علائم عبارت‌اند از:

– صدای مداوم زنگ در گوش راست

– مشکل در پیگیری مکالمات

– مشکل در شنیدن صداهای با فرکانس بالا (صداهای تیز و نازک)

– درخواست مکرر از دیگران برای تکرار صحبت‌ها

– احساس شنیدن صداها به شکل مبهم

– نیاز به افزایش مرتب درجه صدای دستگاه‌های صوتی تصویری

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، ناشنوایی و از دست دادن شنوایی بسیار شایع و فراگیر است و در هر منطقه و کشوری یافت می‌شود. در حال حاضر بیش از ۱.۵ میلیارد نفر (تقریبا ۲۰ درصد جمعیت جهان) با از دست دادن شنوایی زندگی می‌کنند که ۴۳۰ میلیون نفر از آن‌ها با دست دادن شنوایی ناتوان‌کننده مواجه‌اند. به این معنا که شنوایی به‌حدی ضعیف است که فرد قادر نیست صداها و گفتارها را به طور طبیعی بشنود و این وضعیت تاثیر قابل‌توجهی بر توانایی‌های روزمره فرد، مانند ارتباط برقرار کردن، خواهد گذاشت.

پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۵۰، تعداد افراد مبتلا به از دست دادن شنوایی ناتوان‌کننده به بیش از ۷۰۰ میلیون نفر برسد.

...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *