نتایج پژوهش جدید از وجود «بهشت» در مصر خبر می‌دهد

نتایج پژوهش جدید از وجود «بهشت» در مصر خبر می‌دهد

قبل از این بسیاری از پژوهشگران معتقد بودند باغ عدن در عراق کنار دجله و فرات قرار داشته است، نه در مصر. بر اساس نظریه چالش‌برانگیزی که اخیرا مطرح شده، این احتمال وجود دارد که باغ عدن یا بهشت زمینی، برخلاف تصور قبلی، نه در بین‌النهرین (عراق امروزی) که در مصر و در سایه بلند هرم بزرگ جیزه قرار داشته است.

به‌ گزارش نیویورک‌پست، دکتر کنستانتین بوریسوف، مهندس کامپیوتر، در مقاله منتشر‌شده در مجله «کشف باستانی» (Archaeological Discovery)، جغرافیای داستان‌های کتاب مقدس را به چالش کشیده است و ادعا می‌کند آن بهشت مشهور، جایی که آدم و حوا آنجا زندگی می‌کردند، ممکن است در خاک مصر بوده باشد.

باغ عدن یا بهشت زمینی طبق شرحی که در بخش پیدایش کتاب مقدس آمده، جایی است که اولین انسان‌ها یعنی آدم و همسرش حوا بعد از اینکه خدا آن‌ها را آفرید، آنجا زندگی می‌کردند. در واقع این باغ بخشی از داستان خلقت در ادیان ابراهیمی است. در انجیل، به رودخانه‌ای اشاره شده که از باغ عدن جاری و به چهار شاخه گیحون (Gihon)، پیشون (Pishon)، دجله و فرات تقسیم می‌شد. 

دانشمندان تا مدت‌ها فرض می‌کردند که بهشت عدن در عراق بوده است؛ یعنی همان جایی که رودخانه‌های دجله و فرات جاری‌اند، اما بوریسف ادعا می‌کند رودخانه‌های باستانی ممکن است نیل (گیحون)، فرات، دجله و رود سند (پیشون) باشند. او در مقاله‌اش می‌نویسد: «با بررسی نقشه‌ای از حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد، مشخص می‌شود تنها چهار رودخانه‌ای که از اقیانوس احاطه‌کننده به بیرون می‌آیند، سند، نیل، دجله، فرات‌اند.»

بوریسوف به این هم بسنده نمی‌کند و مدعی است آن درخت مقدسی که گفته می‌شد میوه‌هایی می‌داد که عمر جاودان به ارمغان می‌آورند، در نزدیکی هرم قرار گرفته بود و حتی ساختار داخلی هرم هم الگوبرداری از شکل یک درخت است.

مطالب بیشتر

...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *