«مشکل تنفسی پس از باران» در خوزستان ۵۰۰ تن را روانه بیمارستان کرد. دانشگاه علوم پزشکی اهواز از «مراجعه دستکم ۵۰۰ نفر طی بیست و چهار ساعت گذشته» به بیمارستانهای خوزستان در اثر «آلودگی هوا» و «مشکل تنفسی پس از اولین باران پاییزی» خبر داد. این دانشگاه همچنین اعلام کرد که بیمارستانهای اطفال اهواز هم به حالت آمادهباش در آمدهاند.
میثم معزی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، شامگاه پنجشنبه ۲۵ آبان ماه گفت: «در شبانه روز گذشته حدود ۵۰۰ نفر با “علائم و مشکلات تنفسی پس از باران” به اورژانس بیمارستانها» مراجعه کردهاند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز تاکید کرد که با افزایش مراجعه کودکان، «بخش اطفال همه بیمارستانهای خوزستان، در آمادهباش» است و «بیمارستانهای گلستان، سینا و علامه کرمی اهواز» در حال پذیرش «کودکانی هستند که به دلیل آلودگی هوا، دچار مشکلات تنفسی» شدهاند.
پدیده «مشکل تنفسی بعد از باران» که طی شبانه روز گذشته بار دیگر در خوزستان بروز یافته است، از یک دهه پیش، در این استان آغاز شده و از سال ۱۳۹۲ تاکنون، هر سال پس از «بارش اولین باران پاییزی» در خوزستان، هزاران تن از مردم دچار «مشکلات تنفسی» شده و روانه بیمارستانها میشوند.
دستگاههای حکومتی عوامل مختلفی چون «گردههای گیاه کنوکارپوس، مشعلهای چاههای نفت و سوزاندن مزارع نیشکر» را عامل ابتلای هزاران نفر به «مشکل تنفسی پس از باران» در اهواز و خوزستان عنوان میکنند.
استان خوزستان که بخش عمدهای از صنعت نفت و پتروشیمی ایران در آن متمرکز است، با بحرانهای متعدد محیط زیستی از جمله ریزگردها، آلودگی شدید هوا و بیآبی مواجه است.